Logo
Reklama

Vynikajúce RECEPTY Z EGREŠOV: Naučíme vás robiť parádny EGREŠOVÝ DŽEM aj luxusné ČATNÍ

Egrešové čatní a egrešový džem.

Zdroj: Gourmet/ALENA HRBKOVÁ

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kyselkavé egreše premeňte na džem a čatní. Uvarte si aspoň na skúšku malú dávku a sami sa presvedčíte, aká je to dobrota! Džem sa hodí ku croissantu, či k výrazným syrom a čatní môžete použiť ako prílohu ku grilovanému mäsu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás