Reklama
Späť na článok
Slaná štrúdľa? Lepšie, než dezert! Tento výborný recept musíte vyskúšať
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Vylepšená TEKVICOVÁ POLIEVKA: Super recept šéfkuchára Michala Konráda!
Výborná POCHÚŤKA Z HRUŠIEK: Skúste ich zapekané s gorgonzolou!
Najlepšie slané tyčinky z Pečie celé Slovensko: Vyskúšajte recept technickej výzvy aj vy!
Výborné recepty na kapustové závitky: Tradičné holubky, ale aj grécka verzia má svoje čaro