Logo
Reklama

Výborná POCHÚŤKA Z HRUŠIEK: Skúste ich zapekané s gorgonzolou!

Zapekané hrušky s medom a gorgonzolou.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sladké hrušky sú výborné v koláčoch, no výborne ladia aj na slano napríklad ako chuťovka so sušenou šunkou či s gorgonzolu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás