Reklama
Späť na článok
Pripravte návšteve MINI PÁRTY JEDLO! Jednoznačne zabodujete
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Zariaďovanie KUCHYNE je veľký projekt, mala by odrážať váš životný štýl a VKUS
Chrumkavé SYROVÉ TYČINKY z kysnutého cesta budú chutiť všetkým
V KUCHYNI Katky Koščovej: Romantika na vidieku vás ohúri!
Bryndzové PAGÁČE BEZ KYSNUTIA: Návšteva sa o ne potrhá!
Máte už dosť krémových polievok z Hokkaida? Pečená tekvica s plnkou je dokonalá
Krémové ŠAMPIŇÓNOVÉ CESTOVINY s parmezánom Z JEDNÉHO HRNCA
Celé v bielom: SVADOBNÉ TORTY, aké by chcela mať každá nevesta!
Tekvicové KARÍ SO ŠOŠOVICOU: Jedlo plné farieb a chutí
Chrumkavé lístkové cesto a horúce jabĺčka! Tieto JABLKOVÉ TAŠTIČKY budete milovať