Reklama
Späť na článok
Perfektný recept na FAŠÍRKY S ČERVENOU KAPUSTOU: Sýte aj bez mäsa!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Receptov na SÝTU POLIEVKU nie je nikdy dosť: Z týchto si dáte aj dva taniere
KVÍZ Viete, ktorá potravina má viac kalórií? Otestujte sa!
Luxusná francúzska večera hotová do hodiny: HUBOVÝ BOURGUIGNON bude chutiť celej rodine!
Večera do 25 minút: Thajský šalát s rezancami si budete robiť stále!
Výborné recepty na kapustové závitky: Tradičné holubky, ale aj grécka verzia má svoje čaro
Je čas nakladať! Máme overený recept na tradičnú KVASENÚ KAPUSTU aj trendové KIMČI
Moravská ŠPECIALITA: Fantastické pečené bravčové s kapustou a knedľou!