Logo
Reklama

Je čas nakladať! Máme overený recept na tradičnú KVASENÚ KAPUSTU aj trendové KIMČI

Kvasená kapusta.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slovenská kvasená kapusta, kórejské kimči alebo indický achaar… Ide o tradičnú fermentovanú zeleninu, ktorá sa stáva hviezdou modernej kuchyne. Obohatí váš jedálniček, podporí trávenie, posilní imunitu a dodá telu množstvo probiotík.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás