Reklama
Späť na článok
Obložené bagetky: Tieto 4 nápady na jednohubky musíte na Silvestra prichystať!
Reklama
Reklama
Autori článku
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Perfektný TRHACÍ BOCHNÍK so syrom: Vaši hostia budú nadšení!
Upečte si ROZMARÍNOVÉ GRISSINI: Super RECEPT na chrumkanie pri telke
Chrumkavé MINIPAGÁČIKY od Naty Žúrekovej Štefkovej: Tip na silvestrovské chuťovky!
Blesková ŠUNKOVÁ NÁTIERKA: Ideálna aj na silvestrovské JEDNOHUBKY!
To je nápad: Krásne chrumkavé KREKRY Z MRAZENÉHO SYRA od Muža v zástere!