Reklama
Späť na článok
Nepečené JAZÝČKY: Urobíte si tradičné gaštanové alebo radšej jahodové?
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Tento výborný recept musíte vyskúšať! Kávový rolovaný koláčik chutí báječne
Recept na skutočne poctivý MEDOVÝ KRÉMEŠ: S fotopostupom sa vám podarí dokonalý
Recept na JABĹČKA V CESTÍČKU: Bleskový dezert musíte upiecť ešte dnes
Jahodový dezert od Surovej dcérky: Vegánska VALENTÍNSKA ROLÁDA!
Tieto POTRAVINY pred spaním rozhodne nejedzte: Nie sú to len ťažké jedlá ale aj obľúbené ovocie