Logo
Reklama

Recept na JABĹČKA V CESTÍČKU: Bleskový dezert musíte upiecť ešte dnes

Jabĺčka v cestíčku.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Výborný dezert z jabĺk vykúzlite za pár minút! Nakrájajte jabĺčka, obaľte v cestíčku a osmažte na panvici. Perfektná pochúťka poteší každého.

Diskusia

(0)

Autori článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás