Reklama
Späť na článok
Kopčekový OVOCNÝ KOLÁČ šéfredaktorky je letný hit: Pečú ho už všetci, vyskúšajte ho aj vy!
Reklama
Reklama
Autori článku
Ema Tekelyová-Pospíšilová
šéfredaktorka magazínu Dobré jedloŠéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
SLIVKÁČE na víkend: Úplne obyčajné koláče s obľúbeným ovocím
5 MINÚTOVÝ KOLÁČIK cukrárky Petry Tóthovej: Super RÝCHLY RECEPT plný ovocia!
Nadýchaná BÁBOVKA od Kvetky Horváthovej: Kysnuté cesto a kopec maku!
Šťavnaté OVOCNÉ KOLÁČIKY: Letné RECEPTY od cukrárky sú na jednotku!
Pečieme S RÍBEZĽAMI: Maková bublanina alebo strúhaný koláč?