Reklama
Späť na článok
Je čas upiecť MEDOVNÍČKY: Máme pre vás výborný recept na tradičné nemecké s glazúrou!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Medovníkový veniec: Recept ako si upiecť ten najoriginálnejší vianočný veniec
To je krásny nápad! Naučíme vás ako upiecť efektné MEDOVNÍKOVÉ KRABIČKY na sladkosti
HNEĎ MÄKKÉ MEDOVNÍČKY: Známa medovnikárka vám ukáže ÚŽASNÝ 130 ročný recept!
Najlepšie MEDOVNÍČKY s 9 mesačnou zárukou od Jožky Zaukolcovej: Padli sme z nich na zadok!