Reklama
Späť na článok
Fantastická ČOKOLÁDOVO-BANÁNOVÁ BÁBOVKA: Upečte ju aj v strede týždňa! Ľahká a tak dobrá
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Tvarohové ŠATÔČKY z kysnutého cesta: Na FAŠIANGOVEJ hostine sa budú vynímať! Dokonalý RECEPT
Keď dáte NA TORTU takúto OZDOBU, premeníte ju na cukrársky skvost! Wau, to je krása
Karamelové nebo! Recept na NEPEČENÝ CHEESECAKE je famózny!
Ľahučký MAKOVO-CITRÓNOVÝ KOLÁČIK ku kávičke upečiete aj v strede týždňa
Dezerty z exotiky: Recepty plné vitamínov a skvelej chuti
Recepty na CHEESECAKE: Vyberajte z najlepších! Čokoládový, aj nepečený...