Reklama

Vychýrená gazdinka Eva Pavlíková: TOTO jedlo pripravuje zo všetkých najradšej!

×
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Eva Pavlíková: Zemiakové jedlá sú jej srdcovkou, no keby bola pokrmom, bola by šľahačka
    Reklama
    Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

    Gabriela Fazekašová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo

    Herečka Eva Pavlíková samu seba označuje za gurmánku. Jedlo miluje jesť, ale aj ho pripravovať. Čo úplne najradšej?

    Stretnúť herečku Evku Pavlíkovú je vždy radosť. Pozitívnou energiou nakazí všetkých naokolo a keď sa jej opýtate na jedlo, rozžiari sa ešte viac. Našej redakcii Dobré jedlo už venovala nejeden chutný recept - skúste jej morčacie mäsko alebo zapečené halušky s kapustou. Mňam!

    Tentoraz nás zaujímalo, aké jedlo má ona sama najradšej a na čom si pochutnáva. Prezradila, že miluje zemiaky a práve z nich tvorí aj svoje najobľúbenejšie jedlá. Eva Pavlíková tak preferuje sýtu klasiku a ani my neodoláme. Prečítajte si viac...

    Zdroj: Emil Vaško

    Eva Pavlíková

    Máte nejaký rodinný recept, špecialitu, ktorú milujete?

    Ja som dosť veľký gurmán. Rada varím, rada jem, rada tančím, milujem (smiech), takže ja mám veľa receptov. Ale ja som skôr kuchárka na také obyčajné, tradičné jedlá.

    Tak aké je vaše obľúbené jedlo, ktoré rada pripravíte?

    Moje najobľúbenejšie jedlo sú pečené zemiaky v šupke a zemiakové placky. Ja mám celkovo veľmi rada zemiaky.

    Zdroj: Shutterstock

    Pečené zemiaky miluje aj Eva Pavlíková.

    A naopak, čo by ste nikdy nezjedli?

    Asi by som nezjedla tie všelijaké hmyzy, čo je teraz veľmi v móde jesť. A lúpať tie veľké krevety neviem, takže tie nejem. Ale tie malé lúpané áno.

    A akým jedlom by Eva Pavlíková chcela byť? Jej vtipnú odpoveď sa dozviete vo videu:

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Eva Pavlíková: Zemiakové jedlá sú jej srdcovkou, no keby bola pokrmom, bola by šľahačka

      Autor článku

      Gabriela Fazekašová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.