Logo
Reklama

Úžasné BROSKYNE ako živé z Pečie celé Slovensko: Vyskúšajte RECEPT technickej výzvy!

V 10.tej epizóde štvrtej série Pečie celé Slovensko finalisti piekli úchvatné broskyne, ako živé!

Zdroj: RTVS

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vau, tie broskyne sú ale nádherné! Ak vás pri sledovaní Pečie celé Slovensko takisto zaujali, upečte si ich s nami. Máme pre vás recept technickej výzvy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás