Reklama

Tušili ste, že je taká skvelá kuchárka? Emma Drobná vyvára dokonalé jedlá!

Emma Drobná

Zdroj: Emil Vasko

Reklama
Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vieme, že miluje hudbu, šport či cestovanie, ale Emma Drobná dokazuje, že sa nezaobíde ani bez dobrého jedla. A dokonca si ho bez problému sama pripraví.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Lucia Hlaváčková navarila rýchle špagety s tekvicou

    Meno Emma Drobná sme spoznali vďaka televíznej súťaži, ktorú s prehľadom vyhrala. Stala sa hviezdou SuperStar roku 2015 a odvtedy je stálicou našej hudobnej scény. Už vtedy zaujala nielen silným hlasom, ale aj jedinečným prejavom a štýlom, a jej kariéra postupne stúpala nahor. Emma Drobná prerazila na Slovensku aj v Česku, nakoľko jej tvorba je chytľavá, moderná a ide s dobou. No a presne také je aj jej varenie.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/CNGL0iBLANv/

    Emma Drobná si jedlo či šampanské vychutná aj na pláži.

    Hoci ju väčšina ľudí pozná ako speváčku, Emma má i ďalšiu vášeň – varenie. Často sa o svoje kulinárske výtvory delí na sociálnych sieťach a je vidieť, že v kuchyni sa cíti rovnako sebavedomo ako na pódiu. Nebojí sa experimentovať s chuťami a ingredienciami, varenie má ako kreatívny proces, v ktorom sa môže naplno realizovať. Užíva si ho a s rovnakou radosťou svoje jedlá aj zje. Za sporákom jej to pristane a rozhodne sa od nej môžeme čo-to priučiť...

    Emma Drobná obľubuje modernú kuchyňu, ktorá sa vyznačuje ľahkosťou a kvalitnými surovinami. Nakoľko má na sociálnych sieťach spolupráce, pridala viacero videí, ako tvorí naozaj lákavé jedlá. Nebojí sa morských plodov, čerstvých rýb, šťavnatých steakov či lahodných syrov, pričom si potrpí aj na estetické servírovanie. Kuchárka Emma sa skúša nové trendy a do varenia vnáša svoj osobitý štýl. Rovnako ako do hudby. Jej vášne sú proste prepojené.

    Anketa

    Jedávate poke?

    • Áno23%
    • Nie76%

    Hlasovanie bolo ukončené

    Ako a fanúšikom priznala, navštívila aj Havaj, kde sa okrem prírody zamilovala do jedla poke. Tradičné havajské jedlo z čerstvých rýb, zeleniny a ryže ju okamžite nadchlo svojou sviežosťou a vyváženými chuťami. Po návrate domov sa ho rozhodla zaradiť do svojho jedálnička a bez problému si ho pripravuje aj sama. Inšpirujte sa jej receptom aj vy!

    Autor článku

    Gabriela Fazekašová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.