Logo
Reklama

ŠTEDRÁKOVÝ CHEESECAKE: Exkluzívny recept od Natachy Pacal!

Natacha Pacal.

Zdroj: https://www.instagram.com/natacha_pacal_patisserie/

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Upečte si tento raz obľúbený štedrák celkom inak! Natacha Pacal ho upiekla ako chessecake. Vyzerá lákavo a je v ňom všetko, čo má byť. Aj slivková poleva!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás