Logo
Reklama

Rýchle SLIVKOVÉ GULE podľa Emmy Tekelyovej: Z tvarohového cesta zachutia aj vám!

Emma Tekelyová v kuchyni.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CY1maqbqdAb/

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obľúbená moderátorka ohúrila sociálne siete, keď sa pochválila receptom na slivkové gule z tvarohového cesta. Vyskúšali sme ich aj my a vrelo vám ich odporúčame vyskúšať! Sú nielen rýchle, ale aj lahodné!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás