Reklama

Obľúbený herec Juraj Bača v detstve najviac miloval toto jedlo! To vážne?

×
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Juraj Bača: V kuchyni to jednoducho vie, dokonca si vyrobil vlastnú paštétu
    Reklama
    Nina Smiešna

    Nina Smiešna

    redaktorka magazínu Dobré jedlo

    Obľúbený slovenský herec Juraj Bača sa nenechá zahanbiť ani v kuchyni. Okrem toho, že vie pripraviť množstvo chutných jedál, sa dokonca odhodlal vyrobiť si vlastnú paštétu.

    Slovenského herca vidieť vždy usmiateho a pozitívne naladeného. Známy je najmä z televíznych obrazoviek, kde okrem iného moderuje aj obľúbenú šou Pečie celé Slovensko. A práve tu sa prejavil ako skutočný milovník jedla! Čo o sebe prezradil pre Dobré jedlo?

    Zdroj: stvr

    Obľúbený herec Juraj Bača si získal srdcia divákov nielen svojím talentom, ale aj charizmatickou osobnosťou.

    Doma na obrazovkách aj v kuchyni

    Jeho kreativita a vášeň pre varenie sa odzrkadľujú aj v jeho kulinárskych experimentoch, ktoré vždy potešia jeho blízkych. Hoci sám priznáva, že je dobrým kuchárom, v nasledovaní receptov nevyniká. Zato je však veľmi dobrý improvizačný kuchár.

    Najradšej varí ázijskú a indickú kuchyňu. Jeho najobľúbenejšími receptami, do ktorých sa nebojí pustiť i sám doma, patrí pad thai či karí a taktiež veľmi rád experimentuje. Naposledy si vyrobil vlastnú pečeňovú paštétu a hoci sám skromne hovorí, že " bola v pohode", stavíme sa, že chutila výborne! "Už niekoľkokrát som sa pokúšal aj o thajskú polievku, zatiaľ však nevyšla tak, ako v reštaurácii, ale veď je to proces," priznáva.

    Chute z detsva

    A jeho najobľúbenejšie jedlo detstva? Pečené párky s kečupom! Aj vás zaujíma čo to vlastne pečené párky sú? Juraj nám to vysvetlil: "párky musíte prekrojiť na polovicu, z jednej aj druhej strany urobíte ježka, dáte na olej na panvicu a opečiete z jednej aj druhej strany". Okrem tejto delikatesy taktiež priznáva, že v jedho rebríčku obľúbených jedál figurovali aj ďalšie pokrmy "Samozrejme aj hranolky a vyprážaný syr,... brokolica prišla až neskôr," dodáva s úsmevom na záver.

    Autor článku

    Nina Smiešna

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Dobré jedlo miluje odmalička a prácu v Dobrom jedle si vysnívala už dávno. Lásku k jedlu a písaniu spojila do jedného a teší sa na všetky chuťovky, ktoré si vďaka nej prečítate. Rada skúša nové recepty, nebojí sa netradičných kombinácií a nikdy nepohrdne šálkou kvalitnej kávy. Gastronómia ju vždy priťahovala, niekoľko rokov sa venovala pečeniu v pekárni a v kuchyni trávi i dnes najviac času.