Reklama

Najlepšia ťahaná štrúdľa s višňami a makom: Ktorá celebrita ju robieva?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Teri Čikoš: Najkrajšie spomienky mám na makovo-višňovú štrúdľu od babky
    Reklama
    Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

    Gabriela Fazekašová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo

    Tipli by ste to na ňu? Teri Čikoš je vychádzajúca spevácka hviezda, ale ako sme zistili, rozhodne sa nestratí ani v kuchyni!

    Teri Čikoš je talentovaná umelkyňa, ktorá svojou tvorbou obohacuje slovenskú hudobnú scénu a získava si čoraz väčšiu popularitu medzi poslucháčmi. My sme ju oslovili s otázkou, ktoré jedlo mala v detstve najradšej a dozvedeli sme sa viac o ich rodinných pochúťkach.

    Aké bolo tvoje obľúbené jedlo v detstve?

    Povedala by som nejakú sladkosť, takže trdelník. Ale samozrejme, aj všetko, čo upiekla moja mama a alebo moja babka. Ony sú také vášnivé pekárky.

    A kto pripravoval ten trdelník? Mamina alebo babka?

    Babka ho pripravovala. Mamina to moc nepripravuje, asi ju to nenaučila. Vidíte, musím sa to ja naučiť, aby to ostalo v rodine.

    Zdroj: LAURA WITTEKOVÁ

    Domáci trdelník

    Máte recept, ktorý sa tradoval z generácie na generáciu?

    Určite ťahaná štrúdľa makovo-višňová, ale to je taký komplikovaný recept tým, že sa to cesto ťahá na celý stôl a že sa často pretrhne. Ale je to naozaj najlepšia štrúdľa. Teraz sa ju snažím niekedy upiecť a musím povedať, že sa mi darilo.

    A aké je Terino najobľúbenejšie jedlo dnes? Budete prekvapení! Dozviete sa vo videu:

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Teri Čikoš: Najkrajšie spomienky mám na makovo-višňovú štrúdľu od babky

      Autor článku

      Gabriela Fazekašová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.