Logo
Reklama

Z mojej špajzy: U Romana Kóňu, mäsológa a grilmajstra

Roman Kóňa

Zdroj: KRISTÍNA MOČKOV

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Fundovaný mäsológ, grilmajster a zakladateľ známej siete Regal Burger otvoril pred dvomi rokmi v Bratislave svoje mäsiarstvo.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás