Reklama

Kvetka vytiahla recept na retro koláč od babičky. Toto vám vykúzli sladké spomienky!

Moderátorka Kvetka Horváthová by sa uživila aj ako cukrárka!

Zdroj: Tibor Géci

Reklama
Nina Smiešna

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Opitý Izidor je tradičný zákusok, ktorý sa v slovenských domácnostiach objavuje na sviatočných stoloch, a to aj na Veľkú noc. Lahodný dezert, ktorý kombinuje rum, orechy a krém, sa stal obľúbenou pochúťkou na rôznych oslavách a sviatkoch.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Bezlepková roláda opitý Izidor od cukrárky Petry Tóthovej

    Opitý Izidor je súčasťou slovenských sviatočných stolov. Spája sladkosť, rumovú arómu a orechy do jedinečného dezertu. Vďaka svojej jemnej textúre a aromatickému rumu je obľúbený na oslavách, pričom jeho príprava je jednoduchá a prispôsobiteľná rôznym moderným variáciám. Tento dezert sa stal neoddeliteľnou súčasťou slovenských stolov aj počas Veľkej noci a nechýba ani na stole obľúbenej Kvetky Horváthovej. Tá sa o recept opäť podelila na svojom Instagrame. Už sa aj vámzbiehajú slinky? vyskúšajte tento recept a rozhodne neoľutujete.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/C0tWLzmN-HJ/

    Kvetka Horváthová vypeká najrôznejšie dobroty.

    Šikovná gazdinka

    Kvetka Horváthová je nadšená gazdinka, o ktorej je známe, že miluje varenie a pečenie. Jej recepty sa vždy tešia veľkej obľube a milujeme ich aj my v Dobrom jedle! Kuchyňa je pre Kvetku miestom relaxu a kreativity, kde s nadšením skúša nové i overené recepty a teší sa, keď jej jedlá potešia celú rodinu. Lásku k vareniu zdedila po výnimočných kuchárkach - svojej babičke a mame.

    Ani tentokrát neostala svojej povesti skvelej pekárky nič dlžná a svojich fanúšikom potešila receptom na tradičný a obľúbený dezert - Opitý Izidor. Recept nájdete na druhej strane.

    Anketa

    Pripravujete obľúbený dezert opitý Izidor aj vy?

    Autor článku

    Nina Smiešna

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Dobré jedlo miluje odmalička a prácu v Dobrom jedle si vysnívala už dávno. Lásku k jedlu a písaniu spojila do jedného a teší sa na všetky chuťovky, ktoré si vďaka nej prečítate. Rada skúša nové recepty, nebojí sa netradičných kombinácií a nikdy nepohrdne šálkou kvalitnej kávy. Gastronómia ju vždy priťahovala, niekoľko rokov sa venovala pečeniu v pekárni a v kuchyni trávi i dnes najviac času.