Reklama

Kapustové fliačky Maroša Kramára: Super recept, ktorý zvládne každý

Reklama
Nina Smiešna

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Známy slovenský herec Maroš Kramár, v kuchyni nie je práve majstrom. Jeho kulinárske schopnosti sú skromné, no kapustné fliačky a čaj zvládne na výbornú. Jeho rodinný recept zvládne aj začiatočník.

Maroš Kramár je nielen talentovaný herec ale vďaka svojej priateľskej a otvorenej povahe aj obľúbenou televíznou a divadelnou postavou. Jeho dlhoročná kariéra, pestré úlohy a prirodzený šarm z neho robia stále jednu z najväčších osobností slovenského šoubiznisu. Kuchár je podľa vlastných slov veľmi dobrý: "ale nikomu to nehovorte, lebo potom budú všetci chcieť, aby som varil," poznamenal s úsmevom. Najradšej má už od detsva kapustové fliačky.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/C7QnadjKeZf/

Maroš Kramár pri kočíkovaní svojej najmladšej dcérky, ktorá dostala krásne meno Rija.

Nemajú konkurenciu

Podľa jeho slov recept na kapustové fliačky, ktorý zdedil po svojej mamičke, nemá konkurenciu a pokojne by ho uvaril aj svojej návšteve. Veď čo už len môže byť zlá na kapustových fliačkoch?„Mamine domáce fliačky s kapustou som mohol jesť stále dokola a bez hanby si ich vypýtam aj dnes. No keby som, nedajbože, neobstál, poradím si s nimi sám,“ prezradil Dobrému jedlu Maroš Kramár v minulosti a venoval nám rodinný recept! Ako tiež poznamenal, jeho partnerky to majú veľmi ťažké, lebo jeho mama je skutočne skvelou kuchárkou.

A čo všetko si ešte okrem spomínaných fliačkov dokáže uvariť sám? "Praženice na všetky spôsoby a čaje viem ešte veľmi dobre," zavtipkoval. Keď má možnosť najesť sa v reštaurácii, medzi jeho top jedlá patrí chobotnica z grilu, sushi a nepohrdne ani bryndzovými haluškami čiklasikou akou je knedlo, vepřo, zelo. "Všetko čo je dobré a čo varia vo svete," uzavrel.

Rodinný recept na kapustové fliačky nájdete na ďalšej strane. Dobrú chuť!

Autor článku

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo miluje odmalička a prácu v Dobrom jedle si vysnívala už dávno. Lásku k jedlu a písaniu spojila do jedného a teší sa na všetky chuťovky, ktoré si vďaka nej prečítate. Rada skúša nové recepty, nebojí sa netradičných kombinácií a nikdy nepohrdne šálkou kvalitnej kávy. Gastronómia ju vždy priťahovala, niekoľko rokov sa venovala pečeniu v pekárni a v kuchyni trávi i dnes najviac času.