Reklama

Ivana Gáborík je opäť vo švungu: Pozrite na tú rýchlovku, čo uvarila rodine! Mňam

Ivana Gáborík vymýšľa svojej rodinke kreatívne recepty.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CKB9M8ugy4G/

Reklama

Obľúbená Ivana Gáborík sa s fanúšikmi podelila o zaujímavý recept. Zdravá rýchlovka zachutí aj deťom. Pripravte si lahodnú omáčku z pečenej zeleniny.

×
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ivana Gáboríková: Kakaový závin je pre ňu sladká spomienka na detstvo

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cjw9PG5qrGK/

    Ivanka pripravuje svojej rodinke zdravé doborty. Cviklový šalát bol bezpochýb výborný!

    Mama dvoch detí a manželka bývalého hokejistu Mariána Gáboríka, Ivana Gáborík, je veľmi zručná v kuchyni. Svojej rodine denne varí chutné jedlá a občas sa na svojom Instagrame podelí aj o recept, ktorý jej vždy fanúšičky pochvália a dokonca Ivanku častokrát žiadajú o to, aby im recepty pravidelne zdieľala.

    Ivana, ktorá má už povesť jednej z najlepších domácich gazdiniek v našom šoubiznise s tým nemá žiadny problém. Ona je totiž dôkaz, že je nielen krásna ale aj šikovná či už v kuchyni alebo v záhrade. Recept, ktorý zdieľala je zdravá rýchlovka vhodná aj pre malých papkáčov!

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DG-f3VYqnCJ/

    Ivanka sa opäť v kuchyni činila.

    Bulgur s omáčkou z pečenej zeleniny

    Potrebujete:

    • 2 červené papriky
    • 16ks cherry paradajky
    • 1 cibuľa
    • 5 strúčikov cesnaku ( nechajte v šupke)
    • bulgur

    Postup:

    1. Najkrájame si papriku a uložíme ju na plech aj s paradajkami, cibuľou.
    2. Trúbu vyhrejeme na 200 stupňov a pečieme asi 50min( cesnak pridáme až po 20min).
    3. Po dopečení nezabudnite ošúpať cesnak.
    4. Následne všetko spolu vymixujeme do hladnej hmoty.
    5. Vymixovanú zmes dochutíme 1PL olivového oleja, citrónovou šťavou a soľ podľa chuti. Môžete pridať aj petržlenovú vňaťku.
    6. Omáčku pridajte do uvareného bulguru.

    Autor článku

    Začínala na webe pre Plus JEDEN DEŇ a po ukončení vysokej školy nastúpila ako webová editorka pre Nový Čas pre ženy. Časom si okrem ženských tém vyskúšala aj prácu na hobby weboch Dobré jedlo či Lepšie bývanie a zapáčilo sa jej to. Rada píše o všetkom, čo ju zaujíma.