Logo
Reklama

ZLATÉ RYBKY: Pochúťky s pravou dovolenkovou prímorskou vôňou si urobíte aj doma

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na Slovensku ryby často nejedávame, a robíme chybu! Inšpirujte sa našimi tipmi a receptami a aspoň raz do mesiaca si z nich pripravte niečo naozaj mňam! A dávajte pozor na kostičky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás