Logo
Reklama

ŠIŠKY aj tieto PLACKY pražte na BRAVČOVEJ MASTI: Aha, radí to aj odborníčka na zdravú výživu!

Zemiakové placky podľa šéfkuchára

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nikoleta Šimonová používa bravčovú masť takmer denne. Odporúča ju najmä pri jedle, ktoré pripravujete na vysokej teplote. A fašiangové dobroty patria presne do tejto kategórie. Tak smelo do nej.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás