„Verím tomu, že čím viac o jedle vieme, tým sme zdravší. A keď na využijeme bohatstvo zo záhrad a z polí, bacily nedostanú šancu,“ hovorí Gabika Žlebeková, ktorá vie o jedle viac ako dosť.

Liečite sa jedlom? Pýtali sme sa vás na našom webe. Ak patríte k väčšine, ktorá súhlasila, možno poznáte bratislavskú kantínu Zdravíčko. Takých ako vy do nej chodieva obedovať čoraz viac. Jej majiteľka, potravinová inžinierka Gabika, sa jedlom začala vážne zaoberať pred dvadsiatimi rokmi, keď im ochorela dcéra. No a túto zázračnú polievku, ktorú nám uvarila, si jednoducho musíte uvariť tiež.

Zázračná polievka proti bacilom

>> VIDEO RECEPT TU

Pani Gabriela Žlebeková so svojim manželom spoločne prevádzkuje sieť jedální Zdravíčko, kde sa zameriavajú na prípravu jedál makrobiotickou metódou. Pre mesačník Dobré Jedlo pripravili obedové menu.
Pani Gabriela Žlebeková so svojim manželom spoločne prevádzkuje sieť jedální Zdravíčko, kde sa zameriavajú na prípravu jedál makrobiotickou metódou. Pre mesačník Dobré Jedlo pripravili obedové menu.
Zdroj: MATEJ KALINA

Kategórie