Logo
Reklama

Zeleninová POLIEVKA S MELENCAMI z Bojníc: Recept máme zo známeho múzea!

Domáce melence podľa Zuzky a Táničky z Bojníc.

Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Moja babička ich pridávala do polievok, aby nás viac zasýtili. A keď melence zvýšili, preliala ich maslom, posypala cukrom alebo postrašila lekvárom a už aj sme mali druhý chod,“ usmeje sa Zuzka z bojnického múzea Bencovje grunt a my vieme, že toto bude opäť raz výnimočná lekcia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás