Logo
Reklama

Vynikajúce MADLENKY od Adriany Kneissl Polákovej: Manžela poriadne rozmaznáva!

Na návšteve u bývalej televíznej moderátorky Adriany Polákovej v kašieli Palais Kneissl v rakúskom Burgau v ktorom spoločne s partnerom ponúka ubytovanie a prenájom priestorov na spoločenské akcie. Pre mesačník Dobré jedlo pripravila niekoľko tradičných dezertov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Upečené madlenky môžete budúce Vianoce poskladať do efektného stromčeka, no chutiť vám budú aj bez toho. Ak rozmýšľate, čo dnes piecť, jednoduchý recept Adriany Polákovej je super voľba!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás