Bravčový guláš so syrom
Zdroj: Dobré jedlo/Dušan Křístek
4-6 porcií, príprava 10 minút, varenie 45 minút
Potrebujete:
- 600 g bravčovej krkovičky
- 1 lyžica masti
- 1 cibuľu
- mleté čierne korenie
- soľ
- mletá červená paprika
- 2 rajčiaky
- 50 g údeného syra
POSTUP
- Bravčové mäso umyte a pokrájajte na kocky. Na masti speňte nadrobno pokrájanú cibuľu, pridajte mletú papriku, mäso a pokrájané paradajky. Osoľte a okoreňte.
- Mäso premiešajte a duste. Počas dusenia podlievajte horúcou vodou.
- Keď je mäso mäkké, pridajte strúhaný syr, prehrejte a odstavte. Podávajte so zemiakmi, chlebom alebo knedľou.
Buchty s makom a jahodami podľa BABIČKY. Recept je TU >>>