Logo
Reklama

Večere s BYLINKAMI: Voňavé PLACKY, lahodná POLIEVKA i chrumkavá TRESKA

Reďkovkové placky s jogurtovým dipom.

Zdroj: Dobré jedlo/Lýdia Czakó

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Máte radi bylinky? Do jedál ich pridávajte čo najčastejšie. Veď ich chuť je jedinečná.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás