Logo
Reklama

Fajnové POCHÚŤKY Z RÝB: Zdravé nápady na raňajky, obed i večeru

Krehké a aromatické mäso pstruha, s nízkym obsahom tuku, často sa pripravuje s citrónovou šťavou alebo vínom ochutený bylinkami. Klasikou je pstruh na modro alebo na mlynársky spôsob obalený v múke, opečený na masle a posypaný mandľovými lupienkami. Pečené filety sa hodia aj do šalátu.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Morské i sladkovodné ryby sú zdrojom nenasýtených 3-omega mastných kyselín, ktoré znižujú riziko srdcovo-cievnych ochorení. V kombinácii s rastlinným olejom, slnečnicovými či tekvicovými semienkami a listovou zeleninou, pripravíte (ne)skutočnú zdravú bombu!

Diskusia

(0)

Výber pre vás