Logo
Reklama

Táborákové pochúťky ako za starých čias: Koltíkové lečo aj špekáčiky s dipom!

Kotlíkové lečo.

Zdroj: Gurmet/Marek Bartoš

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pri ohníku najlepšie chutí! Moderné a obľúbené sú grilovačky, no ak chcete byť viac retro a bližšie k prírode, opekačka je to pravé!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás