Logo
Reklama

Super HRNČEKOVÝ KOLÁČIK na víkend: Deti vám s ním hravo pomôžu!

Hrnčekový špaldový koláč s tvarohom

Zdroj: Dobré jedlo/Petra Bošanská

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Autorka receptu Katka používa špaldové cesto a tvaroh ako základ pre viac druhov koláčov. Ovocie v ňom obmieňa podľa sezóny, no výborný je vraj aj s tekvicou – jednoducho ju nastrúha navrch a šup do rúry!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás