Logo
Reklama

Slovensko-talianska večera: KOLIENKA BOLOGNESE aj BRYNDZOVÁ PIZZA

Kolienka bolognese.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá kuchyňa vám viac chutí, skúste obe skombinovať. Výsledkom sú trocha nevšedné slovensko-talianske jedlá, no chutiť vám budú určite.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás