Logo
Reklama

Skvelé jahňacie kotlety na mrkve si zamilujete: RECEPT vychyteného šéfkuchára Petra Slačku!

Dobré Jedlo - reštaurácia Baroza.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bojíte sa jahňaciny pre jej typický pach? „Kvalitné mladé mäso nezapácha. Stavte na overeného farmára s dobrými referenciami a nemôžete sa sklamať. Nás zásobuje farma Rudimov,“ hovorí Peter. Vyskúšajte jeho SUPER RECEPT!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás