Logo
Reklama

Rýchla večera podľa Marcela Ihnačáka: Grilovaný losos so skvelým šalátom chutí aj deťom!

Marcel Ihnačák žije so svojou rodinou na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.

Zdroj: Michal Smrčok

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nie je žiadne tajomstvo, že Marcelovou slabosťou sú bylinky. V záhrade pri dome ich pestuje niekoľko, asi najradšej má však tymian. „Na grile fantasticky dochutí ryby, hydinu aj zeleninu," hovorí šéfkuchár. A k tomuto lososovi podľa jeho rýchleho receptu ide prenáramne!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás