Logo
Reklama

Dezerty plné sezónneho ovocia: Skúste naše RECEPTY bez veľkého pečenia

MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bez veľkého pečenia, a predsa neodolateľné. Ochutnajte Veronikine dezerty a vaše chuťové poháriky sa budú radovať. Aj keď si na tie dobroty budú musieť pár hodín počkať, kým dobre stuhnú v chladničke.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás