Logo
Reklama

Urobte si malý RODINNÝ BRUNCH: Zalovte v chladničke a hodujte!

Bylinkové guľky s orieškami

Zdroj: Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Po neskoré raňajky či skorý obed zalovte v chladničke a môžete servírovať. Dobrú chuť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás