Logo
Reklama

Prečo by ste mali preosievať múku pred pečením? Tajomstvo dokonalých koláčov a chleba

Hladká múka

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Váš koláč či chlieb nevynikne v chuti a štruktúre, ktorú ste očakávali, možno iba preto, že ste vynechali tento zdanlivo zbytočný krok. V tomto článku odhalíme dôvody, prečo je preosievanie múky pred pečením kľúčom k dokonalým receptom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás