Logo
Reklama

Poznáme tajomstvo dokonalej OVOCNEJ PLNKY do štrúdle a závinu: Takto vám z nej nevytečie!

Tip na ovocnú plnku do štrúdle alebo závinu: Vyskúšajte aj kombináciu jabĺk, tekvice a škorice.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Potrebujete poradiť ako postupovať pri príprave ovocnej plnky? Máme pre vás užitočné rady a tipy aj na skvelé kombinácie chutí!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás