Logo
Reklama

Poďme na ryby: Ako pripraviť rybku, aby sme ju neprepiekli a zbytočne nevysušili?

Pražma kráľovská

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobré rady nášho kuchára Ľuboša Mega, ktorý vie o rybkách skutočne veľa.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás