Logo
Reklama

Plné OVOCIA a SMOTANY: 3 DEZERTY, po ktorých sa u vás doma zapráši

Kľudne použite pekné zavárané marhule, ak sa vám nepozdávajú čerstvé z dovozu.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Máte už marhule? Alebo oberáte kyselkavé ríbezle? A dobré jahody sú v obchodoch ešte stále, takže hor sa do dezertov, v ktorých sa skvelé ovocie tak dokonale snúbi s tvarohom či so smotanou...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás