Logo
Reklama

Petra Tóthová nám venovala recept na BOŽSKÝ KAKAOVÝ CHEBÍČEK S HRUŠKAMI: Musíte vyskúšať!

Cukrárka Petra Tóthová nelení piecť ani doma.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Keď pečie Petra, v práci sú to vysoko luxusné, precízne vyšperkované torty. „Ale doma, pre svojich blízkych vyrábam aj jednoduché a rýchle koláčiky,“ prezrádza známa cukrárka a porotkyňa šou RTVS Pečie celé Slovensko. Nech sa páči, my máme dôkaz!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás