Logo
Reklama

Nezabudnuteľné MRKVOVÉ PLACKY: Upečte ich podľa RECEPTU z úžasnej bylinkovej farmy

Ekofarm Podskalie - Evka a Pavel pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko receptov v ktorých použili bylinky vypestované na farme. Na snímke sú mrkvové placky s bylinkovým maslom.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je v nich minimum múky, no na panvici držia tvar. "Hodia sa vždy, nielen, keď doma dôjde pečivo. Namiesto mrkvy do nich môžete nastrúhať aj kaleráb, zeler alebo bataty," odporúča pestovateľka byliniek Eva z Ekofarmy v Podskalí. Jej overený recept si zamilujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás