Logo
Reklama

Naložte do pohára na horšie časy: Zavárané MÄSO, LANČMÍT, či UTOPENCE chutia božsky!

Šup do pohára

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mäso naložené vo vlastnej šťave je veľká slasť a zároveň úľava, keď viete, že stačí k nemu odkrojiť krajec chlebíka a večera je na svete. Pripravte si niektorý z našich receptov a zaplňte svoju špajzu dobrotami aj na horšie časy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás