Logo
Reklama

Najlepší MREŽOVNÍK so slivkovým lekvárom na svete: Recept tety Palušky si dobre uložte!

Teta Paluška a jej najlepší mrežovník na svete

Zdroj: Peter Šimončík/Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak ste ho ešte nepiekli, je ten správny čas. Doma máte čerstvo zavarený slivkový lekvár, ktorý tomuto jednoduchému a lacnému koláču dáva to správne grády!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás