Logo
Reklama

Marcel Ihnačák nám dal RECEPT na ŠPÍZY SO SYROM A OVOCÍM: Oblížete si všetky prsty!

Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.

Zdroj: Michal Smrčok

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tieto špízy jednoducho musíte! Kombinácia sladšieho ovocia, kyslastého syra, slanej šunky a aromatického tymianu vás privedie do neba. Neklameme, dezert odteraz na grilovačke nepotrebujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás