Logo
Reklama

Lahodná ŽEMĽOVKA z croissantov: Rozplynie sa vám na jazyku!

Vyskúšajte žemľovku z croissantov. Chutí ako sen!

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Základom perfektnej žemľovky je kvalitný tvaroh a staršie, ale dobré pečivo. Ak nemáte poruke croissanty, použite vianočku alebo briošky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás