Logo
Reklama

Lahôdkové droždie je celkom iné ako čerstvé a sušené: Ako ho môžete využiť?

Droždie môžete používať do cesta v čerstvom i sušenom stave.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zistite, prečo je droždie nevyhnutným doplnkom zdravej stravy a aký je rozdiel medzi čerstvým, sušeným a lahôdkovým droždím. Čo vám môže každé z nich ponúknuť?

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás