Logo
Reklama

Chcete chutnú a rýchlu VEČERU? Uvarte ju podľa blogerky Martiny

Ľahký recept na morčacie fašírky je dobrý nápad na rýchlu večeru.

Zdroj: Dobré jedlo/Martina Baťhová

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo dnes variť na večeru? Niečo rýchle, ľahké a chutné! 5 fantastických receptov pre vás pripravila foodblogerka Martina Baťhová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás